Plan uw afpraak in

Langskomen in de showroom, of heeft u liever dat wij bij u langskomen?
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend

Plan een afspraak met ons in!

Bezoek onze Showroom

Wilt u graag weten hoe wij te werk gaan? Wilt u gratis en vrijblijvend kleuradvies? U bent welkom bij ons in de ‘showroom’ in Roosendaal, Vianen of Eindhoven. Jacinta zal de vooraf gemaakte offerte bespreken, ze vertelt over onze manier van werken en u kunt een kijkje nemen in onze spuiterij. In onze showrooms hebben we grote kleurstalen beschikbaar van onze standaardkleuren. Jacinta denkt graag met u mee qua kleurkeuze!

Langskomen in de showroom is wel altijd op afspraak. Laat uw gegevens achter en de voorkeur voor dag en locatie. Dan zal een collega contact opnemen om een afspraak te maken.

*Bij een showroom afspraak vragen we u om van te voren foto’s te sturen van uw keuken om de offerte vooraf aan de afspraak te maken.
Showroom
DD dash MM dash JJJJ

Plan een Huisbezoek

Heeft u liever dat we bij u thuis langskomen? Dit is ook een mogelijkheid. Als Nicky bij u thuis langs komt, kan ze de offerte direct bij u thuis uitbrengen. Ze bespreekt de offerte en onze manier van werken. Ook heeft ze kleurstalen bij zich om te helpen bij het maken van de kleurkeuze.

Nicky kan in Nederland en België langskomen, maar ook deze bezoeken zijn op afspraak. Wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend huisbezoek? Laat dan hier uw gegevens achter en de voorkeur voor dag en tijd. Dan zal Nicky met u contact opnemen om een afspraak te maken.
Huisbezoek
DD dash MM dash JJJJ
Roosendaal BV
Westelijke Havendijk 15B
4703 RA Roosendaal

Vind jouw route

Vianen BV​
De Limiet 20c
4131 NR Vianen

Vind jouw route

Eindhoven BV
Ekkersrijt 1323
5692 AJ Son en Breugel

Vind jouw route

Copyright © 2022 All Rights Reserved
menu