Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  Belangrijke mededeling

  Ook wij volgen de ontwikkelingen rondom het Corona virus (COVID-19). En daarop gebaseerd zullen wij maatregelen moeten treffen. Dit houd voor alsnog niet in dat de opdracht van uw keuken niet door kan gaan. Wel gaan we werken met aangepaste werkomstandigheden.

  We schudden in welk geval dan ook geen handen. En we willen u ook echt vragen afstand te houden van onze werknemers. Dit is voor een ieder beter! Wij willen graag verder, maar u heeft hier ook naar toegeleefd. Zolang het dus nog mag van de overheid willen we ook door gaan met de werkzaamheden. Wel hebben we dan volledige medewerking nodig en we moeten samen alle risico’s proberen te vermijden.

  • Heeft u een opdracht waar wij alleen het spuitwerk verrichten? Dat houd in dat wij de fronten komen halen en brengen. Wij willen u dan vragen om de fronten bij de deur klaar te zetten. Wij bellen als we er zijn, zodat u de deur open kan doen en daarna terug op afstand te blijven. Wij zullen de fronten inladen en direct vertrekken. Bij het terugbrengen zal dit op eenzelfde wijze gebeuren.
  • Heeft u een opdracht waarbij wij ook de- en montage verrichten en/of de vaste delen schilderen? We zullen dan met handschoenen te werk gaan. En we willen u vragen om afstand te houden van onze werknemers. Tijdens de persconferentie werd gesproken over 1,5 meter afstand. Wij zijn van mening dat het nog beter is wanneer er meer afstand zal zijn. Ga lekker netflixen in de woonkamer, poets de bovenverdieping of ga de was doen op zolder bijvoorbeeld. Onze werknemers zullen geen koffie aannemen en koffie/lunchpauzes zullen in de bus gehouden worden. Op deze manier willen we proberen om minimale tijd in uw huis te zijn.

  LET OP:

  Indien u zich niet lekker voelt, laat het dan wel weten. Dan is het niet verantwoord om een werknemer naar u te sturen. We zullen de opdracht dan moeten verplaatsen.

  Indien een werknemer van ons zich niet lekker voelt, zullen wij dit aan u laten weten. Als niemand hem kan overnemen zal de opdracht ook verplaatst moeten worden.

  Indien u zelf liever niet heeft dat we langs komen. Hier hebben we alle begrip voor! Laat het dan ook weten, dan gaan we uw opdracht later weer inplannen.

  In alle gevallen vragen wij u wel om ons de tijd te gunnen, want ook wij weten niet hoe de situatie zich zal ontwikkelen. En we zullen dag per dag gaan kijken wat er mogelijk is.

  Alvast bedankt en zorg goed voor uzelf!

  Met vriendelijke groet,
  Keukens-spuiten.nl/be