Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  [rev_slider alias=”disclaimer-page”]

  COPYWRIGHT © 2018 – Keukens-spuiten

   

  Website

  De getoonde informatie op onze website, waaronder producten, teksten, foto’s, illustraties, logo’s, handelsnamen en woordnemen zijn eigendom van of in licentie bij Keukens-spuiten. Het wordt beschermd door auteursrecht, merkenrecht en intellectueel eigendomsrecht. De bovenstaande rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot onze website. De volledige inhoud van de Keukens-spuiten website mag enkel toegepast worden voor niet-commerciële privédoeleinden. Het is voor gebruikers van de Keukens-spuiten website niet toegestaan de inhoud van de website te verspreiden of zonder schriftelijke toestemming beschikbaar te stellen aan derden. Met uitzondering van het strikt noodzakelijk raadplegen van de website.

   

  E-mails

  De informatie verzonden in e-mailberichten afkomstig van Keukens-spuiten is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden met uitzondering van schriftelijke toestemming door Keukens-spuiten.

  Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Keukens-spuiten staat niet in voor de inhoud, noch voor de juiste, volledige en tijdige overbrenging van een verzonden e-mailbericht.

  Op al onze rechtsverhoudingen, aanbiedingen en overeenkomsten waaronder Keukens-spuiten goederen en diensten levert zijn met uitsluiting van alle andere voorwaarden onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze worden u op aanvraag direct kosteloos toegezonden.