Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

U wilt uw keuken laten spuiten?

Bent u uitgekeken op uw huidige kleur? Is de plakfolie van uw keukendeurtjes losgelaten? Of wenst u simpelweg een opfrisbeurt van uw huidige keuken? Keukens-spuiten zorgt voor een optimaal resultaat. Wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan. In slechts 7 simpele stappen maken wij elke keuken weer als nieuw!

Offerte aanvragen

Vraag nu geheel gratis & vrijblijvend een offerte op maat aan voor uw keuken.

1. Offerte aanvragen

  • Vul uw naam, woonplaats en e-mail adres in op het contact formulier samen een duidelijke foto en uw wensen wat betreft kleur + glans.
  • Voeg 06-57096190 toe aan uw mobiel & stuur gemakkelijk uw foto van de keuken op via WHATSAPP. Vergeet niet uw naam, woonplaats, e-mail adres en uw wensen wat betreft kleur en glans erbij te vermelden.
  • Mocht u ons willen spreken of u heeft eerst wat vragen dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen naar nummer 06-57096190. Wij staan graag voor u klaar.

2. Huisbezoek

Mocht u zoals honderden andere Nederlanders die u voorgingen vertrouwen hebben in onze organisatie en akkoord gaat met de offerte dan komt 1 van onze verkopers bij u thuis langs om de opdracht duidelijk door te spreken. Ook is dat het moment dat de kleur bepaald kan worden aan de hand van voorbeelden en kleuren waaiers. Als dat allemaal is besproken dan pakken we de agenda erbij en plannen een datum voor uitvoering.

3. Transport

Mocht u ervoor kiezen om alleen uw fronten te laten spuiten dan komen wij dit bij u ophalen, transporteren dit met grote zorg naar de spuiterij. Na het spuiten brengen we alle onderdelen netjes verpakt weer bij u thuis.

4. Demontage

Onze goed opgeleide monteurs komen de keukendeuren en laden demonteren op de afgesproken datum en zorgt ervoor dat dit bij onze spuiterij komt. Zij hebben de rust, ervaring en al het gereedschap bij zich om dit uit te voeren.

5. Schilderen vaste delen

Naar keuze worden de vaste delen in dezelfde kleur geschilderd als dat ze in de spuiterij spuiten. Dit wordt uitgevoerd door goed opgeleide schilders met minimaal 5 jaar ervaring in het vak. Het is tenslotte wel uw keuken!

6. Keuken spuiten

  • Voorbereiding: Als de onderdelen bij ons in de spuiterij zijn aangekomen worden deze eerst goed gereinigd en ontvet. Is het een keuken met folie dan wordt deze door ons verwijderd. Eventueel oneffenheden worden in kaart gebracht.
  • Grondlak/schuren: De keuken deuren en laden worden door ons geschuurd en in een hechtprimer gespoten, zijn het MDF deuren (als folie is verwijderd) dan worden deze eerst gespoten in een vulgrond primer en daarna strak geschuurd en klaargemaakt voor de afwerklaag.
  • Spuiten: De keuken onderdelen worden in de juiste kleur gespoten met de gewenste glans afwerking. Naar keuze kan dit rondom of alleen aan de buitenzijde met kopkanten.
  • Polijsten: Als u kiest voor hoogglans afwerking doen wij de voorzijde polijsten voor een mooi en strak eindresultaat.
  • Controle: Zodra dat alle fases zijn afgerond komen we bij de controle. Is alles door de controle dan wordt het verpakt en klaargezet om terug te gaan naar de klant.

7. Montage

De monteur zorgt ervoor dat de deuren en laden weer netjes bij u worden gemonteerd en waar nodig wordt afgesteld.

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat over het laten spuiten van uw keuken? Neem dan direct contact op met onze specialisten. Of vraag direct een offerte aan.

U ontvangt binnen 24h gegarandeerd reactie op uw (offerte) aanvraag.

Offerte aanvragen

Vraag nu geheel gratis & vrijblijvend een offerte op maat aan voor uw keuken.