Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  [rev_slider alias=”ks-krabbenfoor-winactie-bedankt”]

  U maakt bijna kans op een gratis gespoten keuken

  Hartelijk dank voor uw aanmelding. Wij hebben uw offerte-aanvraag in goede orde ontvangen. Om mee te doen aan onze winactie dient u slechts enkele stappen te doorlopen. U stuurt foto’s van uw keuken. Dit kan heel simpel per e-mail of Whatsapp i.c.m. de wincode welke u heeft ontvangen bij het inschrijven. Tot slot dient u onze Facebook en/of Instagram pagina te liken. Middels onderstaande stappen leggen wij exact uit hoe u uw deelname compleet kunt maken. Wij dienen uw foto’s Uiterlijk 8 September voor 12.00u te hebben ontvangen.

  1. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw aanmelding

  U ontvang van ons een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres met daarin een bevestiging dat uw aanmelding in goede orde is ontvangen.

  2. U maakt foto’s van uw huidige keuken

  Wanneer u de bevestigings e-mail met instructies heeft ontvangen maakt u foto’s van uw keuken. Deze hebben wij nodig om uw deelname aan onze winactie compleet te maken. Belangrijk is om een foto te nemen van het vooraanzicht van uw keuken. Let hierbij op dat de volledige keuken incl. alle keukendeurtjes op de foto’s te zien zijn.

  3. Stuur de foto’s naar Keukens-spuiten.nl

  Vervolgens stuur u uw foto’s naar Keukens-spuiten.nl om uw aanvraag definitief te maken. DIt kan heel gemakkelijk door een e-mail of whatsapp te sturen naar:
  Email: info@keukens-spuiten.nl
  Whatsapp: 06 – 57 096 190

  Let op: Stuur uw foto’s o.v.v. “Jaarmarkt Steenbergen 2019” tezamen met uw naam, e-mailadres en wincode!