Speel direct gratis & vrijblijvend mee voor een Gratis gespoten keuken

[contact-form-7 id="26868" title="Krabbenfoor winactie"]

Algemene voorwaarden Jaarmarkt Steenbergen winactie

1. Deelname is gratis en niet verplicht. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie. Dubbele offerteaanvragen op hetzelfde adres worden eruit gefilterd.

2. Deelname is pas geldig na ontvangst van de benodigde gegevens, foto’s van de keuken, de ontvangen wincode en door ons te liken op Facebook en/of Instagram.

3. De winactie loopt gedurende de Jaarmarkt Steenbergen van 6 t/m 8 September.

4. Door deelname verleent de winnaar toestemming aan Keukens-spuiten.nl om zijn naam en foto’s van prijsuitreiking (indien aanwezig) voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken. Gevolgd door plaatsing van voor, tijdens & na foto’s van de keuken tijdens het proces.

5. Door deelname verleent de deelnemer toestemming aan Keukens-spuiten.nl om de gegevens later nog te gebruiken ter opvolging. Keukens-spuiten.nl zal alle aanvragen en gemaakte offertes nog opvolgen.

6. De te winnen prijs is het overspuiten van een bestaande keuken, waarvoor de desbetreffende offerte is aangevraagd. Iedere kleur mag gekozen worden, maar metallic is uitgesloten.

7. Keukens-spuiten.nl zal zelf met de winnaar contact opnemen. Het spuiten zelf zal in overleg tussen beide partijen gepland worden.

8. De prijs kan uitsluitend worden toegekend aan de winnaar, is niet overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld voor contant geld of een tegoedbon.

9. De prijs zal worden uitgereikt op de laatste dag van de Jaarmarkt Steenbergen.

10. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.