Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  Gratis ‘verzorgd’ ophalen en terugbrengen door heel Nederland!

  Altijd 3 jaar garantie op het spuitwerk van uw keuken

  Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken

  Laat uw keuken spuiten in elke gewenste kleur 

  Wij spuiten uw keuken weer als nieuw

  Keuken renovatie Steenbergen

  Een keuken renovatie, heeft u daar wel eens over nagedacht? Veel mensen denken dat ze, als ze na vele jaren wel eens wat nieuws in de keuken willen, een geheel nieuwe keuken moeten plaatsen. Dat is een kostbare investering waarvoor u al snel minimaal 10.000 euro en vaak nog meer kwijt bent. Een keuken renovatie kan ook aan de orde zijn als u een huis koopt en u vindt de kleuren van de aanwezige keuken niet mooi. U kunt in dit geval de panelen van uw keuken laten spuiten in de door u gewenste kleur. Zo krijgt de keuken ineens een heel andere uitstraling, Keuken renovatie Steenbergen.

  Verander de stijl van uw keuken naar uw smaak

  Een keuken renovatie kan de stijl van uw keuken drastisch veranderen. Zo kunt u bijvoorbeeld een overstap maken van modern naar klassiek, alleen door de kleur van de panelen aan te passen. Als u een woning koopt en deze is helemaal naar uw zin, alleen de keuken is uitgevoerd in een kleur waar u van gruwt, dan kunt u een offerte aanvragen bij Keukens-spuiten.nl. Wij komen graag bij u langs om alle te spuiten panelen op te halen. Deze krijgt u na korte tijd van ons terug, gespoten in de kleur die u heeft gekozen. Uw keuken ziet er na een keuken renovatie gelijk heel anders uit en u kunt er vervolgens weer vele jaren van genieten.

  Een keuken renovatie voor uw huurwoningen

  Natuurlijk werkt Keukens-spuiten.nl niet alleen voor particulieren. Als u verhuurder bent van meerdere woningen in een straat en u wilt de keukens renoveren dan staan wij u graag ten dienst. Het opknappen van meerdere woningen is vaak een kostbare aangelegenheid, die u vervolgens via de te incasseren huur weer terug moet verdienen. Het is dan goed te weten dat een keuken renovatie door ons bedrijf tot wel 80% goedkoper is dan het plaatsen van een compleet nieuwe keuken. Dat laatste is in veel gevallen echt niet nodig. Keukenkastjes gaan vele tientallen jaren mee, en als u kiest voor spuiten zien de panelen er weer fris en als nieuw uit en kan de woning zonder problemen opnieuw verhuurd worden.

  Overweegt u een keuken renovatie?

  Als u een keuken renovatie overweegt is het allereerst van belang te bedenken welke kleur u voor uw keuken in gedachten heeft. Het is daarbij goed te weten dat verschillende soorten materiaal door Keukens-spuiten.nl kunnen worden gespoten. Of u nu houten panelen heeft, panelen die gelakt zijn of voorzien van folie. Ook kunststof panelen kunnen probleemloos worden voorzien van een nieuwe kleur bij een keuken renovatie.

  De procedure bij een keuken renovatie

  Als u kiest voor een keuken renovatie door Keuekens-Spuiten.nl dan wordt er, nadat u de offerte heeft goedgekeurd en getekend en een kleur heeft uitgekozen, met u een afspraak gemaakt voor het ophalen van de panelen. Deze worden door onze monteur gedemonteerd. De panelen gaan naar de spuiterij, waar deze volgens een vast protocol worden gespoten. Eventuele vaste delen van uw keuken kunnen bij het ophalen van de panelen in dezelfde kleur worden geschilderd. Zodra het spuitwerk klaar is wordt een afspraak gemaakt om de panelen terug te plaatsen. Hiermee is uw keuken renovatie afgerond.

  Bent u enthousiast geworden over een keuken renovatie Steenbergen?

  Vul dan het contactformulier in dat u op onze website vindt. Keukens-spuiten.nl neemt dan spoedig contact met u op om uw wensen met u te bespreken en een passende offerte uit te brengen. U kunt ons ook volgen op Instagram om zo op de hoogte te blijven van onze projecten, nieuwe kleuren en andere interessante informatie over keukens renoveren.

  Wij spuiten elk type keuken

  Houten keukens

  Folie keukens

  Kunststof keukens

  Gelakte keukens

  Precies weten wat het spuiten van uw keuken kost?

  Ontvang gratis & vrijblijvend een offerte per e-mail!