Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  Gratis ‘verzorgd’ ophalen en terugbrengen door heel Nederland!

  Altijd 3 jaar garantie op het spuitwerk van uw keuken

  Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken

  Laat uw keuken spuiten in elke gewenste kleur 

  Wij spuiten uw keuken weer als nieuw

  Wij spuiten elk type keuken

  Houten keukens

  Folie keukens

  Kunststof keukens

  Gelakte keukens

  Precies weten wat het spuiten van uw keuken kost?

  Ontvang gratis & vrijblijvend een offerte per e-mail!

  Keuken spuiten Berkel en Rodenrijs

  Uw keuken spuiten is een prima alternatief voor vervanging. Een keuken, en dan vooral de kastjes en ombouw, gaat vaak tientallen jaren mee. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat u de kleur van uw keuken niet meer zo mooi vindt als toen u de keuken kocht. Ook kan het zijn dat u een andere woning koopt met een keuken die niet naar uw smaak is. Wij kunnen in zo’n geval de keuken spuiten in de door u gewenste kleur. Dit kan in principe met alle soorten keukens, ongeacht de stijl en het soort panelen dat is gebruikt. Keuken spuiten Berkel en Rodenrijs.

  Geef uw keuken een geheel andere look met een nieuwe kleur

  Een nieuwe kleur in de keuken kan de inrichting gelijk een heel andere uitstraling geven. Uw keuken spuiten is dan ook een prima optie als u iets heel anders wilt zonder dat u de complete keuken laat vervangen. Een nieuwe keuken is uiteraard een veel grotere investering dan wanneer u ervoor kiest om de keuken te spuiten. Natuurlijk hoeft u dit niet zelf te doen. U kunt deze klus met een gerust hart overlaten aan Keukens-spuiten.nl. Wij hebben inmiddels ruim 10 jaar ervaring met dit werk en zorgen ervoor dat uw keuken er weer stralend en als nieuw uitziet na deze eenvoudige maar zeer doeltreffende renovatie.

  Een keuken spuiten, hoe gaat dat in zijn werk?

  Een keuken spuiten is vakwerk. Bij Keukens-spuiten.nl werken we volgens een vast protocol. Als u ons de opdracht geeft, wordt er een afspraak met u gemaakt om de panelen van uw keuken te komen ophalen. Uiteraard demonteert onze monteur deze voor u. De panelen gaan vervolgens naar onze fabriek. Uw keuken spuiten gebeurt daar zeer zorgvuldig. Allereerst worden de panelen gereinigd en ontvet en in de grondverf gezet. Vervolgens worden de panelen in de door u gewenste kleur gespoten. Tot slot wordt een afspraak met u gemaakt voor de terugplaatsing. Uw keuken is nu weer als nieuw.

  Geef uw keuken voor een scherpe prijs een tweede leven

  Als de inrichting van uw keuken nog steeds naar wens is, maar u wilt wel eens een ander kleurtje dan is de keuken spuiten een uitstekende oplossing. U kunt uw keuken laten spuiten in vrijwel iedere gewenste kleur. Het maakt daarbij niet uit van welk materiaal de panelen gemaakt zijn. Bij Keukens-spuiten.nl werken we met panelen van hout, met folie of van kunststof. Elk materiaal kan in principe worden gespoten. Doordat er niet met de kwast wordt gewerkt is het resultaat strak en fraai, zonder lelijke druppels of verfsporen. U kunt uw keuken ook een opknapbeurt geven als u van plan bent uw woning te verkopen, het zal de waarde zeker laten stijgen.

  Uw keuken spuiten is een duurzame keuze

  Uw keuken spuiten is voor het milieu een zeer duurzame oplossing. Als u besluit de keuken te behouden hoeft deze niet te worden gesloopt. Het spuiten gebeurt op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier en uw keuken gaat vervolgens weer vele jaren mee. Door uw keuken te laten spuiten geeft u hem een tweede leven en dat is in deze tijd van milieubewustzijn een zeer verantwoorde keuze. Als uw keuken geen slijtage vertoont en u bent er op zich nog heel tevreden mee dan is een spuitbeurt een prima oplossing.

  Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw keuken

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave om uw keuken te spuiten? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken. Het is ook mogelijk om de vaste delen van uw keuken door ons te laten schilderen. U kunt ons ook volgen via Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op het gebied van keukens spuiten, Keukens spuiten Berkel en Rodenrijs.