Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  Gratis ‘verzorgd’ ophalen en terugbrengen door heel Nederland!

  Altijd 3 jaar garantie op het spuitwerk van uw keuken

  Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken

  Laat uw keuken spuiten in elke gewenste kleur 

  Wij spuiten uw keuken weer als nieuw

  Keukenkastjes spuiten Etten-Leur

  Om uw keuken een compleet nieuwe look te geven voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt u uw keukenkastjes laten spuiten door Keukens-spuiten.nl. De panelen, maar ook de vaste delen van uw keuken worden dan voorzien van een nieuwe frisse kleur waardoor uw keuken er gelijk heel anders uitziet. Dit is uiteraard een veel goedkopere oplossing dan de panelen of zelfs de complete keuken laten vervangen. Vrijwel ieder materiaal is hiervoor geschikt. Wij vertellen u graag of wij ook uw keukenkastjes voor u kunnen spuiten in een aansprekende kleur, Keukenkastjes spuiten Etten-Leur.

  Kies voor de beste oplossing bij keuken renovatie

  Heeft u een huis gekocht en is dat helemaal naar uw zin, alleen de kleur van de keuken is niet uw smaak? Dan kunt u kiezen voor een goedkope oplossing om daar wat aan te doen, namelijk de keukenkastjes laten spuiten in een kleur die u wel mooi vindt. Door te kiezen voor spuiten wordt het resultaat zeer zeker fraai en naar wens. Dit is ook een prima oplossing als u uw woning wilt verkopen en de keuken is nu uitgevoerd in een kleur die niet meer trendy is. Als u de keukenkastjes laat spuiten in een kleur die aanspreekt zal dit de belangstelling door kopers voor uw woning zeker doen toenemen. Een hogere prijs voor uw huis behoort dan uiteraard ook tot de mogelijkheden.

  Laat uw keukenkastjes professioneel spuiten

  Bij Keukens-spuiten.nl werken uitsluitend professionals. Zij weten precies wat ze doen en uw keuken is bij ons dan ook in goede handen. Als u besluit om zaken met ons te doen dan worden de panelen door onze monteur bij u thuis opgehaald. In veel gevallen is dit gratis. Als er vaste delen zijn worden deze dan direct geschilderd in de gewenste kleur. De panelen gaan mee naar onze fabriek. Daar worden ze gereinigd en ontvet en vervolgens in de grondverf gezet. Daarna worden de panelen professioneel gespoten in de door u gekozen kleur. Kort daarna staat onze monteur weer bij u op de stoep om de panelen weer netjes terug te plaatsen. U zult uw keuken niet meer terug kennen. Maar vooral hopen we dat u er weer met veel plezier uw tijd doorbrengt.

  Geniet langer van uw keuken met een nieuwe kleur

  Wilt u langer van uw keuken genieten, ondanks dat u bent uitgekeken op de kleur? Dan is het een prima idee om keukenkastjes te laten spuiten. Ook de kleuren van keukens zijn aan trends onderhevig, dat weten we bij Keukens-spuiten.nl als geen ander. Wij begrijpen het dan ook heel goed als u uw keuken een make-over wilt geven. Uw keukenkastjes spuiten is voor ons dagelijks werk, wij hebben hier al ruim 10 jaar ervaring mee. Het maakt niet uit van welk materiaal de panelen zijn gemaakt, wij spuiten zowel hout als kunststof en oom folie keukens en keukens met gelakte panelen.

  Uw keukenkastjes spuiten is de nieuwe trend

  U bent zeker niet de enige die geïnteresseerd is in keukenkastjes spuiten. Het is echt een trend die nog steeds wint aan populariteit. Laat u overtuigen en bekijk de informatie en de mogelijkheden op onze website om uw keukenkastjes te laten spuiten in een kleur die bij u past. Als u vragen heeft dan adviseren wij u uiteraard graag.

  Vraag direct een offerte aan en laat ons uw keukenkastjes spuiten

  Wilt u ook uw keukenkastjes laten spuiten in een nieuwe frisse kleur? Gebruik dan ons contactformulier. U krijgt van ons zo spoedig mogelijk een reactie in de vorm van een passende offerte of uitgebreid antwoord op uw vragen. Ook kunt u ons volgen via Instagram en op die manier op de hoogte blijven van speciale acties en natuurlijk de nieuwste trends als het gaat om keukenkastjes spuiten. Wij hopen dat wij u snel kunnen toevoegen aan onze groeiende lijst van tevreden klanten, Keukenkastjes spuiten Etten-Leur.

  Wij spuiten elk type keuken

  Houten keukens

  Kunststof keukens

  Folie keukens

  Gelakte keukens

  Ontvang gratis & vrijblijvend een offerte per e-mail!