Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.
  Gratis ‘verzorgd’ ophalen en terugbrengen door heel Nederland!
  Altijd 3 jaar garantie op het spuitwerk van uw keuken
  Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken
  Laat uw keuken spuiten in elke gewenste kleur 

  Wij spuiten uw keuken weer als nieuw

  Keuken verven

  Uw keuken verven is misschien niet het eerste waar u aan denkt als u een renovatie van uw keuken overweegt. Als u dit met de kwast zou willen gaan doen dan is de kans aanwezig dat het eindresultaat niet is wat u ervan gehoopt had. Ook is het veel werk, want als u eenmaal start met uw keuken verven zult u er snel achter komen dat er heel wat panelen en vaste delen van een nieuwe verflaag moeten worden voorzien. U kunt deze klus ook uitbesteden aan Keukens-spuiten.nl. Wij zorgen er graag voor dat uw keuken er weer tiptop uitziet.

  Uw keuken spuiten in plaats van verven

  In plaats van schilderen met de kwast of roller kunt u uw keuken ook laten verven door te kiezen voor spuiten. Dit geeft een strak en fraai resultaat. Bovendien is deze methode toepasbaar op verschillende ondergronden. Of het nu gaat om hout of kunststof of een ander materiaal, wij kunnen in vrijwel alle gevallen zorgen voor een fraaie renovatie van uw keuken. U kiest de kleur en laat uw keuken verven door onze vaklieden in onze volledig ingerichte spuiterij. Het resultaat is een fraaie keuken die er als nieuw uitziet en waar u weer vele jaren plezier van zult beleven.

  Kies voor renovatie in plaats van vervanging

  Als u niet meer tevreden bent met uw keuken, of als u een huis heeft gekocht met een keuken die niet naar uw smaak is, dan is het zeker het overwegen waard om uw keuken te verven. Een andere kleur kan de keuken direct een geheel andere uitstraling geven en daarmee wel aan uw wensen voldoen. Als u ervoor kiest om uw keuken te laten verven door Keukens-spuiten.nl dan bespaart u daarmee aanzienlijk als u de kosten vergelijkt met de plaatsing van een nieuwe keuken. Na het spuiten van uw keuken kan deze nog vele jaren mee.

  Zo gaan we te werk als wij uw keuken verven

  Laat u uw keuken verven door Keukens-spuiten.nl dan wordt er uiteraard eerst een offerte uitgebracht. Als u hiermee akkoord gaat en u heeft de nieuwe kleur voor uw keuken uitgezocht dan gaan we voor u aan de slag. Uw keuken verven doen we deels op locatie en deels in onze spuiterij. De panelen worden door ons gedemonteerd en gaan mee naar de fabriek. De vaste onderdelen worden direct in de gewenste kleur geschilderd. Uw keuken verven betekent in ons geval dat de panelen worden gespoten in de nieuwe kleur. Vervolgens wordt met u een afspraak gemaakt om de panelen weer af te leveren en uiteraard keurig voor u te monteren.

  Gun uw keuken een tweede leven

  Een keuken waar u op uitgekeken bent of die niet aan uw smaak voldoet hoeft niet meer vervangen te worden. Een keuken verven is een prima optie als de panelen nog in goede staat zijn en als alleen de kleur het probleem is. Keukens-spuiten.nl heeft hier al ruim tien jaar ervaring mee en doet deze klus dan ook graag voor u. Wij kunnen uw keuken verven ongeacht het materiaal waar de panelen van zijn gemaakt en ongeacht de kleur die u voor ogen heeft. Laat ons uw wensen weten en wij nemen graag uw opdracht aan om van uw keuken weer iets moois te maken.

  Wij sturen u graag een offerte of meer informatie over her verven van uw keuken

  Als u overweegt om uw keuken te laten verven, dan zijn wij u graag van dienst. Wilt u meer informatie over het laten spuiten van de panelen van uw keuken? Gebruik dan ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden of voor het uitbrengen van een scherp geprijsde offerte voor het verven van uw keuken. Ook kunt u ons volgen via Instagram

  Wij spuiten elk type keuken

  Houten keukens

  Kunststof keukens

  Folie keukens

  Gelakte keukens

  Ontvang gratis & vrijblijvend een offerte per e-mail!