Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  Gratis ‘verzorgd’ ophalen en terugbrengen door heel Nederland!

  Altijd 3 jaar garantie op het spuitwerk van uw keuken

  Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken

  Laat uw keuken spuiten in elke gewenste kleur 

  Wij spuiten uw keuken weer als nieuw

  Wij spuiten elk type keuken

  Houten keukens

  Wat kunt u doen als u uw keuken niet mooi vindt?

  U kent het misschien wel: eindelijk, na heel lang zoeken, heeft u uw droomhuis gevonden. De perfecte locatie, ideale indeling, mooie tuin op het zuiden. Alleen die keuken….die is niet uw smaak. Maar om nu een keuken die op zich nog prima is eruit te slopen gaat ook weer wat ver. De keukenkastjes verven is dan zeker een optie. En dan bedoelen we bij Keukens-spuiten.nl niet dat u een paar blikken verf haalt bij de bouwmarkt en zelf uw keukenkastjes gaat spuiten, maar dat u het aan ons als professional overlaat.

  Kunststof keukens

  Laat uw keukenkastjes verven en geniet weer van uw keuken

  U kunt uw keukenkastjes laten verven ongeacht het materiaal. Bij Keukens-spuiten.nl behandelen we keukenkastpanelen van hout, kunststof of van gelakt materiaal of met folie. Al deze materialen kunnen wij voor u spuiten in vrijwel iedere kleur. Of u nu houdt van modern of van klassiek, van een sprekende kleur of liever iets waar u naar hartenlust mee kunt combineren qua accessoires. Laat uw keukenkastjes verven door Keukens-spuiten.nl en u zult zeker tevreden zijn over het resultaat. Wij hebben inmiddels ruim 10 jaar ervaring met het spuiten van keukens en vele tevreden klanten die deze stap al eerder zetten. Vanzelfsprekend worden uw keukenpanelen door ons met de grootst mogelijke zorg behandeld. U zult zeker tevreden zijn over het resultaat.

  Precies weten wat het spuiten van uw keuken kost?

  Ontvang gratis & vrijblijvend een offerte per e-mail!

  Keukenkastjes verven Bergschenhoek

  Uw keukenkastjes verven, heeft u dat wel eens overwogen? Waarschijnlijk denkt u bij deze optie aan een hoop geknoei en geklieder. En als u niet handig bent met de kwast, dan wilt u er vast en zeker al helemaal niet aan beginnen. Want de kans is dan immers groot dat het eindresultaat er bedroevend uit komt te zien. Maar er is gelukkig een andere optie dan uw keukenkastjes verven met de kwast, namelijk het spuiten van de panelen van uw keuken. Dit geeft een prachtig resultaat en uw keuken krijgt er een geweldige upgrade mee waar u vele jaren plezier van zult hebben, Keukenkastjes verven Bergschenhoek.

  Folie keukens

  Keukenkastjes verven is ons op het lijf geschreven

  Wij zien keukenkastjes verven als onze passie. Wij zorgen er graag voor dat uw keuken wordt gespoten in de kleur die u mooi vindt, zodat u er weer vele jaren van kunt genieten. De panelen worden daarvoor door onze monteur gedemonteerd en gaan naar onze spuiterij. Daar worden alle delen gereinigd en ontvet en voorzien van grondverf. Vervolgens worden alle onderdelen gespoten in de kleur van uw keuze. Als uw keuken ook vaste delen in dezelfde kleur bevat dan worden deze bij de demontage direct geschilderd, zodat uw keuken er direct fraai uitziet als wij de panelen komen terugbrengen en uiteraard ook weer netjes voor u monteren. Voor dit alles betaalt u een prijs die circa 80% lager ligt dan die van een nieuwe keuken. Keukenkastjes verven is dus ook in financieel opzicht zeker het overwegen waard.

  Gelakte keukens

  Laat uw keukenkastjes verven door de professional, vraag nu een offerte aan

  Bent u uitgekeken op uw keuken en bent u toe aan een ander kleurtje? Wilt u niet de hele keuken vervangen, omdat deze qua indeling prima voldoet en de apparatuur nog in goede staat is? Dan is het een optie om uw keukenkastjes te laten verven. Keukens-spuiten.nl neemt deze opdracht graag van u aan. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Gebruik dan het contactformulier op onze website. Wij nemen vervolgens contact met u op om uw wensen met u door te nemen. U kunt ons ook volgen via Instagram. Keukenkastjes verven maakt van uw keuken weer de gezelligste plek in uw huis, keukenkastjes verven Bergschenhoek.