Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  Keukens Spuiten Eindhoven

  Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken! 

  Gratis 'verzorgd' ophalen en
  terugbrengen door heel
  Nederland!

  Altijd 3 jaar garantie op het
  spuitwerk van uw keuken

  Tot wel 80% goedkoper dan een
  nieuwe keuken

  Laat uw keuken spuiten in elke
  gewenste kleur

  Wij spuiten uw keuken in Eindhoven weer als nieuw

  Uw bestaande keuken of nieuw aangekochte keuken overspuiten in een andere kleur? Dat kunnen wij voor u regelen bij Keukens Spuiten Eindhoven! Het is niet alleen goedkoper dan een nieuwe keuken, maar u kiest ook voor een duurzamere oplossing. Keukens-spuiten.nl heeft 30 jaar ervaring, volledige focus op het spuiten van keukens en een team van goed opgeleide mensen verdeeld over drie vestigingen. Onze hoofdvestiging is in Roosendaal en daarnaast zijn we ook in Vianen en Eindhoven gevestigd. Met deze vestiging in Eindhoven proberen we dichterbij de klant te komen in het oosten en zuidoosten van ons land.

  Kosten

  De kosten voor het spuiten van uw keuken is afhankelijk van een aantal zaken. Hoeveel fronten zijn het en kiest u voor 1-zijdig of 2-zijdig spuiten? Wilt u de- en montage en het schilderen van de vaste delen door ons laten uitvoeren? Gemiddeld komt de prijs voor het hele pakket (spuiten, montage & schilderen) uit op €2000,- tot €2300,- per keuken. Let wel op: dit is geheel verschillend per keuken. Vandaar dat wij aanraden een foto te sturen, zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken. 

  Kleuradvies

  Het kiezen van de kleur is een belangrijke stap in het proces. Deze moet bij ons bekend zijn alvorens en er gepland gaat worden. Bijna elke kleur is mogelijk! Het is onmogelijk om van alle kleuren een kleurstaal te hebben, dus werken wij met aanbod van 40 standaardkleuren waar we eigen gespoten kleurstalen van beschikbaar hebben. U kunt kiezen uit een mat, zijdeglans of hoogglans afwerking. Wenst u een kleuradvies? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek met onze specialist Jacinta.

  "Wij zijn erg blij met het eindresultaat"

  “Wij zijn erg blij met het eindresultaat. De service hebben wij als prima ervaren. Jullie medewerker was erg klantvriendelijk en vakkundig. Al met al een prettig ervaring om met jullie zaken te hebben gedaan. Dank hiervoor Keukens Spuiten Eindhoven!”

  Fam. Ploeg – Eindhoven

  Referentie familie Ploeg keukens spuiten Eindhoven

  Meer weten of advies op maat nodig?

  Heeft u nog vragen of wilt u graag langskomen? Neem dan direct contact op met onze specialisten via offertes@keukens-spuiten.nl of 06 – 57 096 190. Vanwege de verschillende vestigingen werken we op afspraak. We kunnen eventueel kleurstalen toesturen via de post. De offertebespreking en/of het kleuradvies is ook mogelijk online. Met jarenlange ervaring en kleurstalen hopen wij u te kunnen helpen in het proces naar een mooi gespoten keuken. 

  Benieuwd naar de prijs voor het spuiten van uw keuken? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Dit kan via het offerteformulier op onze website, e-mail of whatsapp. Vergeet niet om een duidelijke en overzichtelijke foto van uw keuken toe te voegen. Kiest u voor de mail of whatsapp, vermeld dan uw naam, woonplaats en e-mailadres. We streven er naar om binnen 48 uur een offerte toe te sturen via de e-mail.  

  Offerte aanvragen


  Vraag nu geheel gratis & vrijblijvend een offerte op maat aan voor uw keuken.