Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  Keukens Spuiten Roosendaal

  Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken! 

  Gratis 'verzorgd' ophalen en
  terugbrengen door heel
  Nederland!

  Altijd 3 jaar garantie op het
  spuitwerk van uw keuken

  Tot wel 80% goedkoper dan een
  nieuwe keuken

  Laat uw keuken spuiten in elke
  gewenste kleur

  Wij spuiten uw keuken in Roosendaal weer als nieuw

  Het spuiten van keukens is steeds bekender aan het worden in Nederland en België. Het is een kostenbesparend en duurzaam alternatief voor het kopen van een nieuwe keuken. Vaak is de kwaliteit van de keuken nog goed! Keukens spuiten Roosendaal heeft een volledige focus op het spuiten van bestaande of nieuwe keukens. Deze specialisatie in combinatie met al 30 jaar ervaring in de spuitsector maken ons uniek. Onze hoofdlocatie zit gevestigd in Roosendaal, maar u kunt ook langs komen op afspraak bij onze locaties in Vianen en Eindhoven.

  Kosten

  De kosten van het spuiten is voor iedere keuken verschillend. De offerte is opgebouwd uit een prijs voor het spuiten van de keukenfronten, de- en montage en het schilderen van de vaste delen. En is het nog bepalend of er folie verwijderd moet worden, gaan we 1- of 2-zijdig spuiten, zijn er veel vaste delen die geschilderd moeten worden en meer. Gemiddeld komt de prijs voor het hele pakket op €2000,- tot €2300,- per keuken. Om precies te weten wat de kosten voor uw keuken zijn, raden wij aan een offerte aan te vragen. 

  Kleuradvies

  De kleurkeuze is alles bepalend voor de nieuwe look van de keuken. Ga je voor een groot contrast met voorheen, kies je een trendkleur of is het doel alleen het opfrissen van de keuken. Bijna alle kleuren zijn mogelijk en u kunt kiezen voor een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking. Dit alles maakt de keuze misschien lastig, maar wij kunnen u hierbij helpen. Onze kleuradviseur Jacinta van Keukens Spuiten Roosendaal denkt graag met u mee in een gratis en vrijblijvend gesprek voor kleuradvies! Met haar jarenlange ervaring, kleurenwaaiers en eigen gespoten kleurstalen van ongeveer 40 kleuren vinden we altijd wel een kleur die bij u past. 

  "Wij willen jullie bedanken voor het prachtige resultaat"

  “Vanwege de drukte van verhuizing nog niet aan toe gekomen om jullie allemaal te bedanken voor alle geleverde service en diensten met prachtig resultaat. Dank ook voor de lieve kerstkaart voor jullie alle goeds en gezondheid voor 2021.”       

  Fam. Meijers – Roosendaal

  Referentie fam. Meijers voor en na foto's keukens spuiten roosendaal

  Meer weten of advies op maat nodig?

  Heeft u nog vragen of wilt u graag langs komen? Neem dan direct contact op met onze specialisten via offertes@keukens-spuiten.nl of 06 – 57 096 190. Vanwege de verschillende vestigingen werken we op afspraak. We kunnen eventueel kleurstalen toesturen via de post. De offertebespreking en/of het kleuradvies is ook mogelijk online. Met jarenlange ervaring en kleurstalen hopen wij u te kunnen helpen in het proces naar een mooi gespoten keuken. 

  Benieuwd naar de prijs voor het spuiten van uw keuken? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Dit kan via het offerteformulier op onze website, e-mail of whatsapp. Vergeet niet om een duidelijke en overzichtelijke foto van uw keuken toe te voegen. Kiest u voor de mail of whatsapp, vermeld dan uw naam, woonplaats en e-mailadres. We streven er naar om binnen 48 uur een offerte toe te sturen via de e-mail. 

  Offerte aanvragen


  Vraag nu geheel gratis & vrijblijvend een offerte op maat aan voor uw keuken.