Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  Keukens Spuiten Vianen

  Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken! 

  Gratis 'verzorgd' ophalen en
  terugbrengen door heel
  Nederland!

  Altijd 3 jaar garantie op het
  spuitwerk van uw keuken

  Tot wel 80% goedkoper dan een
  nieuwe keuken

  Laat uw keuken spuiten in elke
  gewenste kleur

  Wij spuiten uw keuken in Vianen weer als nieuw

  Het spuiten van keukens is ondertussen een begrip geworden in Nederland. Laat uw folie los? Past de keuken niet meer bij uw interieur of wilt u gewoon de keuken opfrissen? Vaak is de kwaliteit van de keuken nog goed en is het kopen van een nieuwe keuken niet nodig. Onze hoofdvestiging zit in Roosendaal. De tweede vestiging zit in het midden van het land gevestigd, namelijk in Vianen (Utrecht). Zo zijn we voor meer mensen beter bereikbaar en dit maakt het voor ons gemakkelijker om bij u thuis aan het werk te gaan! We bij Keukens Spuiten Vianen zijn gespecialiseerd in het spuiten van keukens met 30 jaar ervaring in het spuiten van interieur. Het leveren van kwaliteit is ons doel en we willen u graag weer de uitstraling geven van een nieuwe keuken.

  Kosten

  Onze offertes worden gebaseerd op een duidelijke en overzichtelijke foto van uw keuken. U kunt zelf aangeven wat u berekend wilt hebben. Ons hele pakket bestaat uit het spuiten van de losse fronten, de- en montage en het schilderen van vaste delen die overblijven. Dit hele pakket heeft gemiddeld een prijs van €2000,- tot €2300,- per keuken. U kunt kosten besparen een deel zelf uit te voeren, zoals de- en montage. Voor bijvoorbeeld het verwijderen van folie, tweezijdig spuiten en/of een hoogglans afwerking rekenen wij een meerprijs. De prijzen kunnen door al deze verschillende factoren heel erg uiteenlopen.

  Kleuradvies

  Het kiezen van de kleur is een belangrijke stap in het proces van het spuiten van de keuken. Nadat de opdracht akkoord is moet de kleur gekozen gaan worden. We kunnen bijna alle kleuren mogelijk maken! Om te helpen in de kleurkeuze hebben we van ongeveer 40 kleuren eigen gespoten kleurstalen beschikbaar. Onze grote stalen kunt u tijdens een bezoek op onze locatie(s) bekijken en de kleine kleurstalen worden eventueel toegestuurd via de post. Als eenmaal de kleur gekozen is zal uw opdracht naar de planning gaan. Komt u er zelf niet aan uit? Onze kleurspecialist Jacinta van Keukens Spuiten Vianen helpt u graag verder tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek voor kleuradvies.

  "Het ziet er fantastisch uit"

  “Bijgaand foto’s van de keuken. Het  ziet er fantastisch uit !!!”

  Fam. Kool – Vianen

  Referentie fam. Kool voor na foto's keukens spuiten Vianen

  Meer weten of advies op maat nodig?

  Heeft u nog vragen of wilt u graag langs komen? Neem dan direct contact op met onze specialisten via offertes@keukens-spuiten.nl of 06 – 57 096 190. Vanwege de verschillende vestigingen werken we op afspraak. We kunnen eventueel kleurstalen toesturen via de post. De offertebespreking en/of het kleuradvies is ook mogelijk online. Met jarenlange ervaring en kleurstalen hopen wij u te kunnen helpen in het proces naar een mooi gespoten keuken. 

  Benieuwd naar de prijs voor het spuiten van uw keuken? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Dit kan via het offerteformulier op onze website, e-mail of whatsapp. Vergeet niet om een duidelijke en overzichtelijke foto van uw keuken toe te voegen. Kiest u voor de mail of whatsapp, vermeld dan uw naam, woonplaats en e-mailadres. We streven er naar om binnen 48 uur een offerte toe te sturen via de e-mail.  

  Offerte aanvragen


  Vraag nu geheel gratis & vrijblijvend een offerte op maat aan voor uw keuken.