Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  Kleuradvies

  Kies de perfecte kleur voor uw keuken

  "Een goed gekozen kleur zorgt voor rust, warmte en de mooiste plek in huis."

  Bij keukens-spuiten.nl kunnen wij uw keuken in elk gewenste kleur leveren. Wel werken met een aanbod van 40 standaardkleuren waar we u eigen gespoten kleurstalen van toe kunnen sturen. U kunt naast de kleur kiezen ook kiezen of u een mat, zijdeglans of hoogglans afwerking wilt.

  Belangrijk: Kleur kan licht afwijken afhankelijk van uw beeldscherm!

   

  Het bepalen van de juiste kleur voor uw keuken

  De kleurbepaling is een belangrijke stap in het proces van het spuiten van de keuken. Deze moet bij ons bekend zijn alvorens en er gepland gaat worden. Net als bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. En aangezien bijna alle kleuren mogelijk zijn word het misschien nog lastiger. Wanneer u hier langs komt kunnen wij u door middel van kleurstalen en jarenlange ervaring in het geven van kleuradvies helpen bij het maken van de kleurkeuze. Indien u verder weg woont kunnen wij de kleurstalen ook toesturen per post. Deze worden echter enkel verzonden indien de opdracht bevestigd is.

  Bent u benieuwd geworden naar wat voorbeeld keukens? Neem dan een kijkje op onze referentiepagina.

  Onze standaard kleuren

  Het onmogelijk om van alle bestaande kleuren ook kleurstalen beschikbaar te hebben. Daarom hebben wij een standaardkleurenwand. Dit is een aanbod van bijna 40 kleuren welke zorgvuldig zijn uitgekozen om zo veel mogelijk voor ieder wat wils beschikbaar te hebben. Van de meest gekozen tinten wit en zwart tot aan de trendkleuren groen en blauw. Het voordeel van deze kleurstalen is dat je zeker bent van de kleur en glansafwerking die je gaat krijgen. Deze kleurstalen zijn namelijk door onszelf gespoten. 

  Benieuwd naar de prijs voor het spuiten van uw keuken?

  Ontvang gratis & vrijblijvend een offerte per e-mail

  Persoonlijk kleuradvies van onze specialiste Jacinta

  Beschikt u al over een offerte maar wenst u toch persoonlijk kleuradvies?​

  Plan direct een vrijblijvend gesprek met Jacinta