Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

Kleuren

Belangrijk: Kleur kan licht afwijken afhankelijk van uw beeldscherm!

Bij keukens-spuiten.nl kunnen wij uw keuken in elk gewenste kleur leveren. Hieronder ziet u de meest voorkomende kleuren en een aantal trend kleuren. U kunt naast de kleur kiezen voor een matte (standaard) of glanzende afwerking.

RAL 9005

RAL 7040

RAL WIT

4010-G10Y

Bekijk de online kleurenwaaier voor overige kleuren

Trendkleuren 2019

Trendkleuren voor het jaar 2019 zijn strakke kleuren als: Wit, Zwart, Groen en Grijs. De topper in 2019 wat betreft kleurkeuze is de strak zwarte keuken. Daarnaast zien we een duidelijke doorloop van de grijze keuken. De grijze kleur bleek in 2018 al populair onder onze klanten. Ook in 2019 zien we de grijze kleur veelvuldig terugkomen.

Gebruikte producten

Z

Bij de offerte ontvangt u van ons altijd de specificatie van de gebruikte lak producten mee geleverd. Zo bent u op de hoogte van de kwaliteit producten die we gebruiken.

Het leveren van kwaliteit staat bij ons helemaal bovenaan!

In de spuiterij

In onze spuiterij maken wij gebruik van een industriële verf van het professioneel merk ARTI. Dit is een twee componenten polyurethaan meerlagenlak op basis van speciale lichtbestendige bindmiddelen met ingebouwde Uv-filter tegen verkleuring. Dit product wordt hoofdzakelijk gebruikt voor keuken, badkamer en andere meubelen.

Op locatie

Op locatie maken wij gebruik van het professioneel merk SIGMA. Dit is een één componenten watergedragen verf. Dit is een reukarm product en daarom ook zeer geschikt om op locatie te verwerken. Het is een product dat staat aangeschreven als een hoogwaardige verf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat.

 

Beide producten worden tegelijk geproduceerd door dezelfde leverancier en te allen tijde gecontroleerd dat de kleuren met elkaar overeenkomen!

Beide producten zijn:

Z

Uitstekend van kleurbehoud

Z

Kras- en Slijtvast

Z

Bestand tegen vetten, vuil en huishoudelijke middelen

Z

Gecertificeerd