Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

Wij spuiten uw kunststof keuken weer als nieuw

Wij spuiten elk type kunststof keukenfront

Bij een kunststof keukenfront bestaat uw keukenfront doorgaans uit spaanplaat of MDF met daaroverheen een kunststof laag. In veel gevallen wordt vervolgens een laminaat of melamine afwerking op het materiaal aangebracht. Voor ons is het geen enkel probleem om uw kunststof keuken te spuiten. Wanneer wij een kunstsof keuken gaan spuiten zorgen wij voor een correcte behandeling en afwerking van de keuken. Wij garanderen daarom 100% dekking en kwaliteit. U bent in de gelegenheid zelf een kleur samen te stellen voor uw keuken. Daarnaast bent u ook vrij om te kiezen in het type afwerking (glans of mat) en is het zelf mogelijk om nieuwe grepen op uw kunststof keuken te bevestigen. Zo creëert  heel simpel een compleet nieuw uiterlijk voor uw keuken. Bent u benieuwd wat wij voor uw kunststof keuken kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Onze keuken referenties

“Beste medewerkers van keukens spuiten.nl ik wil jullie hartelijk danken voor de goeie en snelle service hoe het eruit ziet in 1woord geweldig. Ik wordt hier vrolijk van top mannen.”

Jeroen en Marieke

“Bedankt voor de prettige samenwerking, nu de folie is verwijderd en de keuken is gespoten ziet het er weer super strak uit!”

Fam. van Schaik (Leiden)

“Beste medewerkers van keukens spuiten.nl ik wil jullie hartelijk danken voor de goeie en snelle service hoe het eruit ziet in 1woord geweldig. Ik wordt hier vrolijk van top mannen.”

Fam. Van Rijen (Rotterdam)

Hoe werkt het laten spuiten van uw kunststof keuken?

1. Offerte aanvragen

  • Vul uw naam, woonplaats en emailadres in op het contact formulier samen met een duidelijke foto.
  • Voeg 06-57096190 toe aan uw mobiel & stuur gemakkelijk uw foto van de keuken op via WHATSAPP. Vergeet niet uw naam, woonplaats, e-mail adres en uw wensen wat betreft kleur en glans erbij te vermelden.
  • Mocht u ons willen spreken of u heeft eerst wat vragen dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen naar nummer 06-57096190. Wij staan graag voor u klaar.

2. Kleurbepaling

Mocht u zoals honderden andere Nederlanders die u voorgingen vertrouwen hebben in onze organisatie en akkoord gaat met de offerte dan kunnen we de kleur bepalen. Indien u kiest voor wit-, zwart- of grijstinten kunnen wij hiervan de stalen toesturen om de kleur te kiezen. Wenst u een kleur advies? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom! Aan de hand van voorbeelden en kleurwaaiers kunnen we u helpen uw keuze te maken. Ook kunnen we dan direct laten zien hoe wij werken en u kunt al wat spuitwerk bekijken. Dit graag op afspraak zodat we goed de tijd voor u kunnen nemen.

3. Demontage & Schilderen

Op het moment dat alles besproken is pakken we de agenda erbij en plannen we een datum voor uitvoering. U hoeft voor de complete uitvoering maar 2 dagen vrij te houden. Op de eerste afgesproken datum komen onze collega’s de keukendeuren en -laden demonteren en zij zorgen ervoor dat dit bij de spuiterij komt. Diezelfde dag schilderen zij ook de vaste delen van uw keuken in de gekozen kleur. Dit wordt uitgevoerd door goed opgeleide schilders met minimaal 5 jaar ervaring in het vak. Het is tenslotte wel uw keuken!

4. Kunststof keuken spuiten & schilderen vaste delen

  • Voorbereiding: Als de onderdelen bij ons in de spuiterij zijn aangekomen worden deze eerst goed gereinigd en ontvet. Is het een keuken met kunststof/folie dan wordt deze door ons verwijderd. Eventueel oneffenheden worden in kaart gebracht.
  • Grondlak/schuren: De keuken deuren en laden worden door ons geschuurd en in een hechtprimer gespoten, zijn het MDF deuren (als folie is verwijderd) dan worden deze eerst gespoten in een vulgrond primer en daarna strak geschuurd en klaargemaakt voor de afwerklaag.
  • Spuiten: De keuken onderdelen worden in de juiste kleur gespoten met de gewenste glans afwerking. Naar keuze kan dit rondom of alleen aan de buitenzijde met kopkanten.
  • Polijsten: Als u kiest voor hoogglans afwerking doen wij de voorzijde polijsten voor een mooi en strak eindresultaat.
  • Controle: Zodra dat alle fases zijn afgerond komen we bij de controle. Is alles door de controle dan wordt het verpakt en klaargezet om terug te gaan naar de klant.

5. Montage van uw kunststof keuken

Op de tweede afgesproken datum zorgt onze monteur ervoor dat de deuren en laden weer netjes bij u worden gemonteerd en waar nodig wordt afgesteld.

Wat wij voor u uit handen nemen

✔   Middels een huisbezoek passend advies op maat kunnen geven voor het laten spuiten van uw kunststof keuken
✔   Duidelijke en heldere afspraken inzake het gratis demonteren en monteren van uw keuken
✔   Het volledig reinigen & ontvetten van uw folie keuken voordat we deze gaan spuiten
✔   Het schuren en in de grondlak plaatsen van uw keuken
✔   Volledig rondom of enkel de buitenzijden spuiten van uw folie keuken.  
✔   Schilderen van het binnenwerk van uw keuken in exact dezelfde kleur als uw frontjes
✔   Indien gewenst het monteren van nieuw gekozen grepen op uw frontjes
✔   Altijd 3 jaar garantie op het spuitwerk van uw keuken

Contact opnemen

Bezoekadres:
Westelijke havendijk 15b
4703 RA Roosendaal

Vraag Gratis & vrijblijvend een offerte aan voor uw kunststof keukenJaDoen we zelfeenzijdigtweezijdig


JaDoen we zelfNiet nodig


JaNeen.v.t.


Foto's huidige keuken (verplicht of later per email/Whatsapp)