06 570 96 190 info@keukens-spuiten.nl
Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

Keukens-spuiten.nl

Verrassend Vernieuwend

"Een warme, gezellige keuken die helemaal naar uw smaak is ingericht."

De keuken is in veel gezinnen de centrale plek in uw huis. Het is de plek waar iedereen samenkomt om te eten, bij te kletsen en gewoonweg een fijne tijd te hebben. Een warme en gezellige keuken die helemaal naar uw smaak is, maakt dit natuurlijk compleet. Keukens-spuiten biedt hierin een duurzame en kostenbesparende oplossing! Onze oplossing is gemiddeld 80% goedkoper dan een nieuwe keuken en biedt u een compleet nieuwe look en feel van uw keuken.

1. Eigen team

Keukens-spuiten.nl beschikt over een eigen team van schilders en spuiters tot aan kleuradviseurs.

4. 100% Focus

Keukens-spuiten.nl heeft 100% focus op het spuiten van keukens. Wij zijn dus oprecht specialisten in het spuiten van keukens. 

2. Sinds 1992

Sinds 1992 zijn wij actief in de industriële spuitindustrie in zowel Nederland als Belgie. Vanaf 2016 zijn wij ons gaan richten op het spuiten van keukens.

5. Persoonlijk

Wij geven al onze klanten altijd persoonlijk advies op maat. In zowel de planning, kleurkeuze als afwerking.

3. Familie

Keukens-spuiten.nl is een echt familiebedrijf. Met twee generaties en vijf familieleden komt het familiegevoel in het hele werkproces terug.

6. Garantie

Standaard krijgt u altijd 3 jaar garantie op het spuitwerk wanneer u uw keuken laat spuiten bij Keukens-spuiten.nl.

Familiebedrijf sinds 1992

28 jaar geleden is Hans Heskens gestart met een eigen industriële meubelspuiterij. Jarenlang heeft Hans gewerkt in de interieurbouw met als specialisme het spuiten van op maat gemaakt interieur en keukens. Na jaren succesvol ondernemer te zijn geweest is met Michael Heskens sinds 2009 de tweede generatie actief binnen het familiebedrijf. Het was Michael die in 2016 de opkomende trend voor hergebruikte keukens ontdekte. Na een succesvolle periode is in januari 2017 besloten om het bedrijf volledig te laten focussen op het spuiten van keukens. Nog steeds vormen Hans en Michael samen de directie.

Dat het focussen op keukens een succes is, blijkt wel uit de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Inmiddels verwerkt het bedrijf gemiddeld 8 keukens per week! Naast Hans en Michael zijn ook Jacinta, Roy en Kelly actief binnen het bedrijf. Keukens-spuiten is hiermee een uniek familiebedrijf waarbij de spreekwoordelijke gezelligheid in de keuken echt leeft! 

“Juist daarom is een klant bij keukens-spuiten.nl geen nummertje, maar willen we met onze persoonlijke aanpak dat klanten 100% tevreden zijn met het eindresultaat.”

het keukenkastje afplakt bij keuken spuiten

Ontmoet ons team

Samen zijn wij Keukens-spuiten.nl! Specialisten met een scherp oog voor kleur, afwerking & detail. We zijn dagelijks met veel energie & plezier aan het werk om uw keuken als nieuw te maken.

foto van directeur Michael Heskens

Michael Heskens

Directeur

foto van directeur Hans Heskens

Hans Heskens

Directeur

foto van verkoop en kleuradvies medewerker Jacinta Visser

Jacinta Visser

Verkoop & Kleuradvies

foto van Marketing medewerker Kelly den Herder

Kelly den Herder

Marketing

foto van buitendienst medewerker Roy

Roy

Buitendienst & planning

Medewerker Keukens Spuiten Jeffrey team

Jeffrey

Buitendienst

foto van buitendienst medewerker Rob

Rob

Buitendienst & garantie

Medewerker Keukens Spuiten Vivian team

Vivian

Verkoop

3 werknemers van keuken spuiten Team Spuiterij

Team Spuiterij

Benieuwd naar de prijzen voor het spuiten van uw keuken?

Ontvang Gratis & Vrijblijvend een offerte per e-mail