Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  Referentie

  Fam. Rhemrev – Spijkenisse

  "Wij zijn superblij met hoe de keuken is geworden."

  “Wij zijn superblij met hoe de keuken is geworden. Ook was onze ervaring met Keuken-Spuiten.nl erg prettig. De communicatie was altijd helder en vriendelijk, bij vragen per mail heb ik altijd snel antwoord gekregen. Jullie medewerker Rob is ook heel aardig, en ik heb al heel wat complimenten gekregen over hoe mooi de keuken is geworden en ik denk dat er wel wat klanten bij zullen komen. Ik heb mensen aan het denken gezet, om je keuken te pimpen ipv een nieuwe dure keuken aan te schaffen.”

  Fam. Rhemrev – Spijkenisse

  Procedure 

  We hebben offerte gemaakt gebaseerd op hun offerteaanvraag, namelijk voor het spuiten van de vaste delen en het schilderen van de vaste delen. De- en montage heeft de klant zelf gedaan. Dan zorgen wij dat alles netjes ingepakt word na het spuiten voor het vervoer. Wij halen en brengen alle losse fronten dan wel nog steeds. Al bij de offerte aanvraag gaf de klant aan dat zij Ral 7021 wilden. 

  Zoals u kunt zien heeft deze klant ook gekozen om de handgrepen te vervangen. Zij hebben deze er zelf op geplaatst, doordat montage ook zelf gedaan werd. Dit zorgt wel dat de nieuwe look helemaal af is.

  Voor en na

  voor en na foto keuken spuiten fam rhemrev
  Voor foto referentie keuken zwart
  Referentie keuken zwart Fam. Rhemrev – Spijkenisse

  Benieuwd naar de prijs voor het spuiten van uw keuken?

  Ontvang gratis & vrijblijvend een offerte per e-mail