Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  Referentie

  Fam. Zegers – Terneuzen

  "Onze nieuwe keuken"

  Procedure 

  Offerte aanvraag ging via whatsapp: Wij willen graag een offerte ontvangen voor het spuiten van onze kastdeuren en passtukken. De foliedeuren hebben hun langste tijd gehad namelijk. De zijkanten zouden we ook willen schilderen in dezelfde kleur. We denken nu aan mat grijs of mat groen en dan tweezijdig. We willen van het bruin af.
  Na het ontvangen van de offerte wilden ze nog graag langskomen bij ons. Ze zegt: Dat ziet er veelbelovend uit, die offerte. Het lijkt ons ook wel leuk om bij jullie langs te komen. Extra tips, kleuradvies ed is erg welkom. Dit is gebeurd en uiteindelijk zijn ze met alles akkoord gegaan en kozen zij voor de mat zwarte kleur, Ral 9005.
  Wij hebben alles gedemonteerd en geschilderd op locatie. In de spuiterij de folie verwijderd, daarna voorbewerkt en gespoten in de matte kleur. Leuk om te melden is dat de ruiten van de lades zijn meegespoten. Als laatste is alles weer terug gemonteerd en netjes gesteld. Zoals je kunt zien op de foto heeft de klant gekozen om andere handgrepen terug te plaatsen.

  Voor en na

  voor en na foto keukenspuiten referentie fam zegers
  nieuwe keuken na keuken spuiten referentie fam zegers
  nieuwe keuken na keuken spuiten referentie fam zegers
  nieuwe keuken na keuken spuiten referentie fam zegers

  Benieuwd naar de prijs voor het spuiten van uw keuken?

  Ontvang gratis & vrijblijvend een offerte per e-mail