Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  Referentie

  Fam. Ahmad – Hilversum

  "Jullie hebben fantastisch werk geleverd."

  “Hoi Kelly, leuk om van je te horen! Ik heb uw bedrijf al aan iedereen aanbevolen. Jullie hebben fantastisch werk geleverd. Mijn keuken is gloednieuw in een fractie van de prijs van een nieuwe keuken.”

  Fam. Ahmad – Hilversum

  Procedure 

  Er is een offerte gemaakt gebaseerd op foto’s die de klant heeft gestuurd via whatsapp. Daarbij stuurde hij ook een foto van een voorbeeld keuken van hoe hij het graag zou willen hebben. Rood hoogglans onder en wit hoogglans boven. We hebben een zijdeglans offerte gestuurd een hoogglans offerte, zodat hij goed kon zien wat het prijsverschil zou zijn. Na telefonisch contact is de klant akkoord gegaan met de hoogglans offerte. 

  Wat betreft de kleur is eigenlijk alles via whatsapp gegaan, doordat het te ver weg was om langs te komen in Roosendaal vanuit Hilversum. We hebben voorbeelden uit de Ral kleurenwaaier laten zien en ook combinaties van de rode kleuren met de witte kleurstalen die we hebben staan. Hier heeft hij vervolgens de kleuren Ral 3020 rood en Ral 9016 wit uit gekozen. 

  We hebben hier het hele pakket uit mogen voeren, oftewel het spuiten van de losse fronten, de- en montage en het schilderen van de vaste delen. 

  Voor en na

  voor en na foto hoogglans keuken spuiten referentie fam ahmad
  nieuwe hoogglans na keuken spuiten referentie fam ahmad

  Benieuwd naar de prijs voor het spuiten van uw keuken?

  Ontvang gratis & vrijblijvend een offerte per e-mail