Onderdeel van Meubel- en Interieurspuiterij Roosendaal B.V.

  Onze werkwijze

  Keuken laten spuiten in 5 simpele stappen

  Bent u uitgekeken op uw huidige kleur? Is de plakfolie van uw keukendeurtjes losgelaten? Of wenst u simpelweg een opfrisbeurt van uw huidige keuken? Keukens-spuiten zorgt voor een optimaal resultaat. Wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan. In slechts 5 simpele stappen maken wij elke keuken weer als nieuw!

  Hoe ziet dat hieruit?  Bekijk de onderstaande video voor een impressie.

  Offerte aanvragen

  Vraag nu geheel gratis & vrijblijvend een offerte op maat aan voor uw keuken.

  stap_icoon_offerte

  1. Offerte aanvragen

  • Vul uw naam, woonplaats en emailadres in op het contact formulier samen met een duidelijke foto.
  • Voeg 06-57096190 toe aan uw mobiel & stuur gemakkelijk uw foto van de keuken op via WHATSAPP. Vergeet niet uw naam, woonplaats, e-mail adres en uw wensen wat betreft kleur en glans erbij te vermelden.
  • Mocht u ons willen spreken of u heeft eerst wat vragen dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen naar nummer 06-57096190. Wij staan graag voor u klaar.
  stap_icoon_kleurbepaling

  2. Kleurbepaling

  Mocht u zoals honderden andere Nederlanders die u voorgingen vertrouwen hebben in onze organisatie en akkoord gaat met de offerte dan kunnen we de kleur bepalen. Indien u kiest voor wit-, zwart- of grijstinten kunnen wij hiervan de stalen toesturen om de kleur te kiezen. Wenst u een kleur advies? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom! Aan de hand van voorbeelden en kleurwaaiers kunnen we u helpen uw keuze te maken. Ook kunnen we dan direct laten zien hoe wij werken en u kunt al wat spuitwerk bekijken. Dit graag op afspraak zodat we goed de tijd voor u kunnen nemen.

  stap_icoon_demontage

  3. Demontage & Schilderen

  Op het moment dat alles besproken is pakken we de agenda erbij en plannen we een datum voor uitvoering. U hoeft voor de complete uitvoering maar 2 dagen vrij te houden. Op de eerste afgesproken datum komen onze collega’s de keukendeuren en -laden demonteren en zij zorgen ervoor dat dit bij de spuiterij komt. Diezelfde dag schilderen zij ook de vaste delen van uw keuken in de gekozen kleur. Dit wordt uitgevoerd door goed opgeleide schilders met minimaal 5 jaar ervaring in het vak. Het is tenslotte wel uw keuken!

  stap_icoon_spuiten

  4. Losse delen van uw keuken spuiten

   • Voorbereiding: Als de onderdelen bij ons in de spuiterij zijn aangekomen worden deze eerst goed gereinigd en ontvet. Is het een keuken met folie dan wordt deze door ons verwijderd. Eventueel oneffenheden worden in kaart gebracht.
   • Grondlak/schuren: De keukendeuren en -laden worden door ons geschuurd en in een hechtprimer gespoten. Bij MDF deuren (als folie is verwijderd) worden deze eerst gespoten in een vulgrond primer en daarna strak geschuurd en klaargemaakt voor de afwerklaag.
   • Spuiten: De keuken onderdelen worden in de juiste kleur gespoten met de gewenste glans afwerking. Naar keuze kan dit rondom of alleen aan de buitenzijde met kopkanten.
   • Polijsten: Als u kiest voor een hoogglans afwerking, polijsten wij de voorzijde van uw keuken onderdelen voor een mooi en strak eindresultaat.
   • Controle: Zodra dat alle fases zijn afgerond komen we bij de controle. Is alles door de controle dan wordt het verpakt en klaargezet om terug te gaan naar de klant.

   *Kiest u ervoor om alleen de losse onderdelen te spuiten, dan is transport hierbij inbegrepen.

  stap_icoon_montage

  5. Montage

  Op de tweede afgesproken datum zorgt onze monteur ervoor dat de deuren en laden weer netjes bij u worden gemonteerd en waar nodig wordt afgesteld.

  Meer weten of advies op maat nodig?

  Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat over het laten spuiten van uw keuken? Neem dan direct contact op met onze specialisten. Of vraag direct een offerte aan.

  U ontvangt binnen 24h gegarandeerd reactie op uw (offerte) aanvraag.

  Offerte aanvragen

  Vraag nu geheel gratis & vrijblijvend een offerte op maat aan voor uw keuken.